Kroese BV

Specialist in de woningbouw

U wilt een huis laten bouwen? Aannemersbedrijf D. Kroese BV is specialist in het bouwen van luxe vrijstaande woningen, 2 onder 1 kapwoningen, appartementen en vakantiewoningen. Wij realiseren zowel grote als kleine woningen, casco of compleet afgewerkt. 

Een thuis voor iedereen

Ieder mens is uniek. Elk huis dat wij opleveren is daarom onderscheidend; in maatvoering, ontwerp en uitstraling. Wij bouwen dus niet zomaar een huis, maar een thuis waar u zich volkomen prettig voelt. U kunt daarbij rekenen op ons advies en onze flexibiliteit. Eén ding is wél standaard: de degelijke kwaliteit van onze bouw. 

Volgens eigen ontwerp

Heeft u zelf een duidelijk beeld of een ontwerptekening van uw woning? Dan gaan wij daarmee aan de slag. Is er nog geen ontwerp? Dan ontwikkelen wij dit voor u, in nauwe samenwerking met een architect. Het doel: een uniek ontwerp dat naadloos aansluit op uw woonwensen. In de voorbereiding en de uitvoering werken wij nauw samen met alle betrokken bouwpartners voor een efficiënte werkwijze en een gedroomd eindresultaat. 

Projecten

  DEBOOR   Photography. D. Kroese BV.Verburg Nieuwveense Jaagpad te Nieuwveen website-3

Woonhuis, Nieuwveen

Nieuwbouw woonhuis te Nieuwveen. Dit project is in tot stand gekomen met de samenwerking met VBBouwkunde.   Bouwjaar 2017    

Lees meer »
  DEBOOR   PHOTOGRAPHY. D. Kroese BV. Oukoop 26a Nieuwer ter Aa website-7

Nieuwbouw woonhuis, Nieuwer ter Aa

Nieuwbouw woonhuis in Nieuwer ter Aa. Bouwjaar: 2016.

Lees meer »
 

Herbouw woonboerderij, Portengen

Herbouw van een woonboerderij in Portengen. Bouwjaar: 2012

Lees meer »

Geïnteresseerd?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze dienstverlening in de woningbouw?

Neem contact op