Kroese BV

Aannemer in de agrarische sector

Sinds 1886 zijn wij als aannemer actief in de agrarische sector. We bouwen en verbouwen stallen, kelders en schuren. Daarnaast vervangen wij asbestdaken en bouwen we complete vrijstaande woningen. Wij denken graag met u mee over nieuwbouw, verbouw of aanbouw. Daarbij koppelen we onze bouwkundige expertise aan onze ruime ervaring in de agrarische sector. Dat biedt u de zekerheid van het beste eindresultaat.

Van een kavel pad tot een compleet nieuwe stal

Zoals gezegd, we hebben veel ervaring in de agrarische sector. Of het nu gaat om het aanleggen van een kavel pad, het uitbreiden van een bestaande stal, het maken van een kuilplaat of het nieuw bouwen van een werktuigberging of stal. Desgewenst verzorgen wij de complete bouwaanvraag, inclusief ontwerp, bouwtekeningen, milieuaanvraag (Hinderwet) en sterkteberekeningen.

Wij begrijpen u

Wij werken voor bedrijven en particulieren. De agrarische sector is nog altijd onze belangrijkste markt. We zijn dagelijks aan het werk voor een boerenbedrijf. Bovendien is een deel van onze medewerkers opgegroeid op de boerderij of is zelf agrariër . Kortom, wij begrijpen als geen ander de behoeften van onze opdrachtgevers en kennen de actuele wet- en regelgeving.

Projecten

 

Nieuwbouw opfokstal, Vleuten

Nieuwbouw van een opfokstal aan de Bijleveldweg in Vleuten. Oplevering februari 2010.

Lees meer »
  van Schaik1

Nieuwbouw rundveestal, Loenen a/d Vecht

De nieuwbouw van een rundveestal in Loenen a/d Vecht  

Lees meer »
  BIJ DEBOOR. D Kroese BV. Verdoold IJsseldijk Noord 90 te Ouderkerk a-d IJssel website-1

Nieuwbouw stal, Ouderkerk aan den IJssel

Nieuwbouw ligboxenstal in Ouderkerk aan den IJssel. Bouwjaar 2016

Lees meer »

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden in de agrarische sector?

Neem contact op