Kroese BV

Aannemer in de agrarische sector

Sinds 1886 zijn wij als aannemer actief in de agrarische sector. We bouwen en verbouwen stallen, kelders en schuren. Daarnaast vervangen wij asbestdaken en bouwen we complete vrijstaande woningen. Wij denken graag met u mee over nieuwbouw, verbouw of aanbouw. Daarbij koppelen we onze bouwkundige expertise aan onze ruime ervaring in de agrarische sector. Dat biedt u de zekerheid van het beste eindresultaat.

Van een kavel pad tot een compleet nieuwe stal

Zoals gezegd, we hebben veel ervaring in de agrarische sector. Of het nu gaat om het aanleggen van een kavel pad, het uitbreiden van een bestaande stal, het maken van een kuilplaat of het nieuw bouwen van een werktuigberging of stal. Desgewenst verzorgen wij de complete bouwaanvraag, inclusief ontwerp, bouwtekeningen, milieuaanvraag (Hinderwet) en sterkteberekeningen.

Wij begrijpen u

Wij werken voor bedrijven en particulieren. De agrarische sector is nog altijd onze belangrijkste markt. We zijn dagelijks aan het werk voor een boerenbedrijf. Bovendien is een deel van onze medewerkers opgegroeid op de boerderij of is zelf agrariër . Kortom, wij begrijpen als geen ander de behoeften van onze opdrachtgevers en kennen de actuele wet- en regelgeving.

Projecten

  reportage  by DEBOOR. Kroese BV - De Groot Gerverscop 28 te Harmelen website -1

Uitbreiding stal, Harmelen

Uitbreiding van stal in Harmelen. 

Lees meer »
  kleine versie2 1

Nieuwbouw rundveestal, Kockengen

Nieuwbouw van een rundveestal in Kockengen Bouwjaar 2015

Lees meer »
 

Nieuwbouw ligboxenstal en werktuigenberging

Nieuwbouw van een ligboxenstal en werktuigenberging aan de Raaphorstlaan te Wassenaar. Bouwjaar: 2013

Lees meer »

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden in de agrarische sector?

Neem contact op