Kroese BV

Aannemer in de agrarische sector

Sinds 1886 zijn wij als aannemer actief in de agrarische sector. We bouwen en verbouwen stallen, kelders en schuren. Daarnaast vervangen wij asbestdaken en bouwen we complete vrijstaande woningen. Wij denken graag met u mee over nieuwbouw, verbouw of aanbouw. Daarbij koppelen we onze bouwkundige expertise aan onze ruime ervaring in de agrarische sector. Dat biedt u de zekerheid van het beste eindresultaat.

Van een kavel pad tot een compleet nieuwe stal

Zoals gezegd, we hebben veel ervaring in de agrarische sector. Of het nu gaat om het aanleggen van een kavel pad, het uitbreiden van een bestaande stal, het maken van een kuilplaat of het nieuw bouwen van een werktuigberging of stal. Desgewenst verzorgen wij de complete bouwaanvraag, inclusief ontwerp, bouwtekeningen, milieuaanvraag (Hinderwet) en sterkteberekeningen.

Wij begrijpen u

Wij werken voor bedrijven en particulieren. De agrarische sector is nog altijd onze belangrijkste markt. We zijn dagelijks aan het werk voor een boerenbedrijf. Bovendien is een deel van onze medewerkers opgegroeid op de boerderij of is zelf agrariër . Kortom, wij begrijpen als geen ander de behoeften van onze opdrachtgevers en kennen de actuele wet- en regelgeving.

Projecten

  nieuw07

Nieuwbouw loods, Aarlanderveen

Nieuwbouw loods in Aarlanderveen. Bouwjaar 2015

Lees meer »
  Reportage bij DEBOOR. Kroese BV - Burggraaf Achtermiddenweg 6 te Aarlanderveen website -1

Nieuwbouw loods, Aarlanderveen

Nieuwbouw loods in Aarlanderveen. 

Lees meer »
  Reportage bij DEBOOR. Kroese BV - Groot Rondweg 15 te Zegveld website-11

Uitbreiding rundveestal, Zegveld

Uitbreiding bij de rundveestal in Zegveld. Enkele jaren geleden was de stal al gebouwd door Kroese en vorig jaar heeft de uitbreiding plaats...

Lees meer »

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden in de agrarische sector?

Neem contact op